Мъж загина на пътя Самоков – София

Зловеща катастрофа взе жертва на пътя Самоков- София 

Тежка катастрофа сатана снощи в района на Кокаляне. Кола е изхвърчала от пътя и е паднала в дерето.

 

Снощи валеше сняг и пътят беше в лошо състояние, но и е известно, че по маршрута се кара с висока скорост. Покрай мястото на трагедията и полицейските коли мина и един водач, чието возило беше без задни светлини.

Вероятно колата на починалия мъж е паднала в дерето по посока София.

По думи на минали покрай трагичния инцидент шофьорът е бил на видима възраст около 60 години, след падането се е опитал да излезе от дерето. Стигнал е до шосето, но е починал на място. Първичен медицински преглед е направен първо от д-р Даскалова от  ФСМП- Самоков.

По сведения на медици мъжът е имал сърдечно заболяване, опериран е през месец април от сърце, имал затруднен говор,  така че не се изключва причината за инцидента да е прилошаването му. Лицето е  записано в амбулаторен журнал като неизвестен. Самоличността му се изяснява, тъй като в него не е имало лични документи.

В СДВР се  изясняват  причините за инцидента. Мъжът  е  в Съдебна медицина до днес в ранните часове на следобеда не бил търсен от близки.

„Мъж е починал, след като автомобилът му е паднал в дере край село Кокаляне. В 16.24 часа е получен сигнал и към мястото веднага е изпратен екип на „Спешна помощ“-Самоков.  Лек автомобил BMW се е преобърнал в дере на един километър след село Кокаляне в посока Самоков. Шофьорът е починал на място“, това заяви говорителят на Центъра за спешна медицинска помощ (ЦСМП) –  Катя Сунгарска.

 

Междувременно стана ясно, че  за вчерашния ден са регистрирани 6 ПТП по пътя Самоков-София.

/сн. арх.“Самоков инфо“/