Младежки театър „Николай Бинев“ открива сезонът на 14-ти септември

Младежки театър „Николай Бинев“ е на прага на новия театрален сезон — 76-и творческият сезон (2021 г./ 2022 г.) ще бъде открит на 14-и септември със спектакъла „По-полека“!
Броени дни след това — на 18-и и 19-и септември от 11:00 ч., е и първата премиера за сезона — вълшебният детски спектакъл „Приказки от минало-свършените времена“, създаден по вечните приказки на световноизвестния британски писател и поет Ръдиард Киплинг и под драматизацията и режисурата на Венцислав Асенов.

 

Бихме желали да подчертаем, че Младежки театър „Николай Бинев“ гарантира, че всички спектакли в театъра ще се проведат при спазването на всички противоепидемиологични изисквания, включително намален капацитет на салона /50%/, продажба на билети през едно място, редовна дезинфекция и осигуряване на дезинфектант за всички зрители. Напомняме, че носенето на маски на територията на театъра, включително по време на спектакъла, е задължително на базата на заповед на Министерство на здравеопазването. Предварително Ви благодарим за спазването ѝ. Екипът ни следи ситуацията непрекъснато и ще ви информираме при всяка промяна на настоящата ситуация.
С препускащи от вълнение сърца чакаме мига, в който отново ще се срещнем с вас за началото на, надяваме се, един по-спокоен, по-приятен и по-наситен сезон. Сезон, в който ще бъдем заедно много по-често.
Липсвахте ни, мили зрители и приятели. Ако и ние сме ви липсвали ще ви очакваме в салоните на Младежки театър „Николай Бинев“ през септември.
Пресцентър на театъра