Латинка Щаркелова – управител на Младежкия дом в Самоков, днес събра гости за рожден ден

 

Днес 100_5175от обяд запристигаха гостите на Латинка Щъркелова. Много цветя, подаръци и топли пожелания събра управителката на Младежкия дом.

Латинка почерпи щедро приятелите си с вкуснотии и им подари чаровната си усмивка, добра дума и ги зарадва с невероятното си присъствие, което винаги100_5177 изпълва атмосферата с позитивно настроение.

Освен че е добър стопанин на Младежкия дом и винаги се старае да има нови попълнения в клубовете и да угажда по всякакъв начин на младите артисти, музиканти, приложници, танцьори и художници, тя е майка на три деца и трима внуци. Най-големият подарък, който получи Лати е внучката, Лора, кято се роди преди дни. Винаги усмихната и позитивна, винаги с интересен и нестандартен дрескод, Латинка е обичана от много млади хора, защото умее да ги стимулира и мотивира за различни дейности. Младежкият дом е място за среща с поезията, музиката, народното творчество, театъра, вратите му са широко отворени за изкуството и са затворени за интригите, понякога често явление за артсредите.

За своя рожден ден Латинка си пожела да има още внуци и правнуци и издаде с радост, че и синът й, Ангел, е срещнал жената, на която ще даде любовта си за цял живот. “Ангел е кандидат-жених и сме много щастливи, скоро май ще ви каня по друг хубав повод” – сподели с широка усмивка тя.

“Лати е един слънчев човек, подчинен изцяло на младото поколение. За нея младите хора са над всичко и поради тази причина тя няма почивка. Лати, малко са хората като теб! Винаги имаш идеи за следващия ден, посветен на младите” – поздрави рожденичката Димчо Петров – шеф на Клуба по стрелба.

“Желая ти здраве, успех в живота и да бъдеш винаги все така красиво облечена” – пожела й Виолета Георгиева.

“Да си здрава, да имаш повече поводи за усмивки, да намериш това, което търсиш, да го разпознаеш и да имаш щастието да го запазиш” – пожела й Десислава Иванова.

Лати напълно оправдава зодията си лъв, но не само че е борбена, но е и добронамерена и откровена във взаимоотношенията си с хората. Приятелите й знаят, че цветята са й слабост и за празника й имаше изобилие от красиви букети.

След дни, на 6-ти август от 11.30 ч, всички са поканени на детско парти с шоу и много конкурси. А на 18-ти август от 14 часа ще започне конкурсът по бийтбокс.