Крими хроника

Съобщения:
Около 19.15 часа на 1 август девойка от Самоков сигнализирала в полицията, че баба й е пострадала при опит да прекрати скандал между майка й и тяхна съседка. Изпратените на адреса полицейски служители изяснили, че между двете жени е възникнал скандал, прераснал в сбиване, при който 77- годишната майка на едната е получила фрактура на носа. По случая е образувано досъдебно производство. За срок до 24 часа е задържана 52- годишна. Действията по разследването продължават под наблюдението на районната прокуратура.

******************************************************

Около 18.09 часа на 1 август на тел. 112 бил подаден сигнал, че мъж е паднал в кладенец в с. Габра при опит да извади дъщеричката си от него, в резултат на което и двамата са починали от удавяне. На местопроизшествието е извършен оглед. Установена е самоличността на пострадалите. По случая е образувано досъдебно производство.

*************************************************************************************

Пътен инцидент:
Около 19.10 часа на 1 август в РУ- Ихтиман постъпил сигнал за тежко пътнотранспортно произшествие в района на 34 км на автомагистрала „Тракия“ в посока София. При огледа на местопроизшествието е установено, че лек автомобил „Мерцедес“ е самокатастрофирал в еластичната ограда между двете платна за движение, вследствие на което е загинал водачът, който е бил единственият пътуващ в колата. По случая е образувано досъдебно производство.