Кметът на Самоков Ангел Джоргов създаде Контактен център

От вчера – 6 февруари, на разположение на гражданите, са предоставени телефони за връзка с Контактен център.

Контактният център на Община Самоков е създаден, за да осигури ефективна комуникация между гражданите и общинската администрация. На телефоните на центъра може да се подават сигнали и да се получи информация, която е от компетенции на общинска администрация – Самоков.

Центърът работи 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

• Телефоните за връзка с граждани са: 072260378 , 072266460

• Връзка с телефонната централа на Община Самоков се осъществява на следните номера:

072266630, 072266631 и 072266632

Чрез телефонната централа, освен връзка със съответния отдел, гражданите вече ще могат да подават сигнали и да получават информация за функциите, местоположението, работното време и възможностите за контакт със звената на общинска администрация.

Получените през системата данни се анализират и пренасочват за изпълнение към отговорните структури на Община Самоков. При необходимост се уведомяват компетентни институции, извън структурата на ОбА-Самоков (МВР, РСПБЗН – Самоков, РЗИ и др.)

„Един от ангажиментите, които поех по време на предизборната ми кампания, бе да осигуря непрекъсната връзка между гражданите и общинска администрация.

Вече Община Самоков има Контактен център, чрез който ще може да се поставят проблеми, да се подават сигнали, както и да се получава информация. Както винаги съм подчертавал, за мен обратната връзка с гражданите е от първостепенно значение.“ – коментира кметът инж. Ангел Джоргов.

В социалните мрежи коментарите са с похвали за новия кмет и осигурената прозрачност в работата на общинските чиновници.