Кандидатът за кмет на Самоков Ангел Джоргов се среща със самоковци заедно с екипа си от кандидат – съветници

При голям интерес от страна на жителите на Самоков и селата преминават срещите с кандидата за кмет на Самоков от ГЕРБ Ангел Джоргов и кандидатите за общински съветници. Срещи вече са проведени в почти всички села с цел да се чуят проблемите на хората и да се решат, след като Общински съвет – Самоков влезе в правомощията си и започне работа. Според проучване из Самоковско ГЕРБ – Самоков набира сериозна преднина и вероятно ще има сериозна победа на предстоящия вот на 29 -ти октомври. Срещи с избирателите Ангел Джоргов и кандидата за общински съветник Светлана Атанасова – председател на СДС – Самоков бяха проведени в Туристическата градина, пред парк „Крайискърец“ и други.

Утре вечер Ангел Джоргов ще представи екипа си в Читалище – паметник „Отец Паисий“ – Самоков. Предизборната среща ще започне в 18.30 часа.

„Срещите ни с жителите на Самоков продължават. Днес с моя екип бяхме в Туристическата градина, за да чуем хората и техните грижи, съвети и препоръки“ – коментира преди дни Ангел Джоргов.

#РаботимЗаСамоков

Купуването и продаването на гласове е престъпление