Йорданка Фандъкова: Ангел Джоргов е непрекъснато на терен. Самоков има нужда от млада енергия

В читалището за среща с кандидатите за съветници и за кмет от ГЕРБ дойде и столичният кмет Йорданка Фандъкова. Тя застана спокойна и усмихната пред многобройната аудитория. Първте й думи бяха признание, че се е върнала в спомените и ученическите си години, котато е участвала в концерти в родния си град и Читалище – паметник „Отец Паисий“. След това се обърна към Джоргов – „Ангеле, тази зала има нужда от ремонт“. Почти след всяка дума на Фандъкова следваха аплаузите на залата.

„Аз съм родена в Самоков и искам този град и селата да станат модерни и проспериращи. За пръв път чувам Ангел да говори толкова много! Ако искате Самоков да има за кмет почтен и много работлив човек – това е Ангел. Доктор, инженер Ангел Дгоргов работи 24/7. Не се застоява в помещения , непрекъснато е на терен. Има прекрасно семейство. Това е човекът, който ръководеше част от вторта линия на метрото и цялата трета линия, която е най-модерната“ – заяви Фандъкова.

„Ангел е професионалист, който може да ръководи големи и тежки проекти. Има огроемен опит. Учеше се от най-големия специалист – професор Братоев. И според него той ще го надмине. Сигурна съм, че Ангел ще даде цялата си енергия и компетентност.

Градът има нужда от енергията на млади хора и от инвестиции, с които да се връщат тук младите хора, след получаване на добро образование“ – каза още Йорданка Фандъкова.

„Поздравленя за хората от листата. Направили сте много добра комбинация, браво, има много жени. Подкрепете този отбор на 29-ти октомври“ – призова Фандъкова.

Купуването и продаването на гласове е престъпление