Дъщерята на самоковския бизнесмен Георги Мутафчийски – Симона, облече рокля с дантела на един от най-именитите модни дизайнери в България

 

Чаровната Симона Мутафчийска от Самоков блестеше на бала си със стилна рокля и бижута от бяло злато

„Ние сме щастливи родители, защото Симона е умна и с добро сърце“ – сподели бащата Георги Мутафчийски минути преди абитуриентския бал

Дъщерята на самоковския бизнесмен Георги Мутавчийски – Симона, блесна на абитуриентския си бал с прекрасна рокля с дантела от най-именитите модни дизайнери в Асеновград. Прическата, грима и маникюра сътвориха професионалистите от софийски моден салон минути, преди Симона да тръгне към любимото училище Профилирана гимназия „Константин Фотинов“, за да се раздели с школското знаме. Ефирният тоалет пасна на идеалните манекенски мерки на Симона. Уникалната рокля с телесен цвят бе осеяна с красиви дантелени цветя, които придаваха още по-силен ефект на визията на младата девойка. Дантелената украса по роклята е ръчна изработка и подчертаваше манекенската визия на очарователната Симона. Елегантен, модерен и същевременно много ефектен бе моделът на роклята, в която Симона се влюбила от пръв поглед.

Тя обаче е и с добро сърце и сподели пред сайта „Самоков инфо“, че догодина би я подарила на момиче, което не може да си позволи подобно скъпо модно бижу. Роклята е изработена по специален проект, заслуга за който имал и бащата – Георги Мутафчийски. Обувките и бижутата бяха също специално подбрани от семейството на Симона.

Един от най-хубавите, но и най-ефектни подаръци за абитуриентския бал са златни обеци от баба й Таня и дядо й Дойчин. Обеците също бяха идеално допълнение към роклята, изработени от бяло и жълто злато. Гривната пък, изцяло в стила на модерния тоалет, е подарък от лелята Анастасия Дойчинова. Симона  събра погледите на приятелите си, получи мила целувка и поздрав от сестричката й, Таня, която е на 10 години. Очарователната Симона  изглеждаше великолепно с нежната й ефирна рокля и събра погледите на всички, дошли да изпратят абитуриентите в Профилирана гимназия „Константин Фотинов“.

Симона започнала да учи  там след пети клас в математическа паралелка, сега завърши хуманитарна с немски език. На предварителните изпити и на матурата се е справила отлично и ще се сбъдне мечтата й да учи в УНСС, специалност „Международни икономически отношения“. Споделя, че е щастлива, защото има родители, които винаги я подкрепят, че семейството им е задружно.

„Благодаря на родителите си, че са ме отгледали в едно прекрасно и честно семейство. Гордея се, че са успели да ме научат в живота да не разчитам на никого, да ме научат на самостоятелност, да ме възпитат достойно и през цялото това време никога да не пробудят у мен завист, омраза или ненавист към когото и да е, а да запазят детската ми и искрена усмивка до ден-днешен. Благодаря им, че ме научиха да се радвам на чуждото щастие. Ще дам всичко от себе си, за да оправдая очакванията им! Те са тези, на които трябва да благодаря, когато ми казват: „От теб ще стане достоен човек!“ – споделя Симона.

С най-добрата си приятелка, Елена Дамянова, Симона  е заедно от първи клас.  Тя ще запомни само хубави неща от годините в училище, както и съветите и знанията, дадени от класната им Мария Гроздева. „Много добронамерен и до33322446_1531247870337535_8638484928083787776_nбър човек, истински учител“ – казва за Мария Гроздева Симона Мутафчийска.

Кавалер на бала на Симона бе приятелят й, Мариян Николов, който има частен бизнес.

Симона подържа фигурата си с плуване, но подчертава, че не пуши и не пие. Щастлива е, че роклята й отива безкрайно и я кара да се чувства като принцеса. За настроението в балната нощ Симона избра да ухае на пролетен цвят с френския парфюм „Guerlain“. 33384996_1531248857004103_3024547911514980352_n

Родителите й Теодора и Георги Мутафчийски имат частен бизнес. Преди бала събраха около 200 близки и семейни приятели в ресторант в Боровец, за да почерпят за здравето и успеха на чаровната си дъщеря.

За бала си Симона бе придружена и от родителите й, а баща й Георги, я закара до училището с последен модел „Мерцедес S“ 33583396_1531248503670805_1040668668855320576_nкласа. „Много съм развълнуван тази вечер, като всеки родител искам детето ми да има най-хубавото. Симона е добра дъщеря, умна , трудолюбива, разбира се с всички, усмихната е и с добро сърце. Мисля, че сме я възпитали добре. Пожелавам й да е здрава, да е все така усмихната, да има късмет!“ – пожела Георги на дъщеря си, минути преди бала й.