Грандиозно шоу на аеробиката

С хъса на младостта, таланта и упоритостта трениращите аеробика при Диана Борисова и Калоян Калоянов дефилираха в събота вечерта на сцената на читалището и показаха едни от най-добрите си изпълнения. От най-малките спортисти до големите предизвикаха с танците си неспирни аплаузи. Сред публиката бе Йорданка Благоева – председател на Българската федерация по аеробика. Тя поздрави спортистите и им пожела много нови успехи. На най-добрата тройка  – Анита, Синтия и Ангел подари маратонки с пожелания за здраве и още постижения. Специални поздрави получи Анита, която се възстановява от тежка спортна травма.

На сцената бе поканена и Светлана Атанасова – спонсор на клуба по аеробика, без чиято помощ момичетата не биха могли да участват в световните надпревари. Всички й благодариха за подкрепата и си пожелаха нови победи през предстоящата година.

Една от основните срещи със световната конкуренция ще бъде в Южна Корея и затам трябват доста средства. Концертът – “Коледно шоу”, беше благотворителен, а изпълненията развълнуваха многобройната публика в Читалщето