ГЕРБ – Самоков организира изложение на местна продукция

Местни производители ще покажат стоките си на изложение „Създадено в Самоков”. Инициативата е по идея на народния представител Валентин Милушев от ГЕРБ и „Предприемачи ГЕРБ“.
Хранителни, промишлени и други стоки с марка „Произведено в Самоков“ ще бъдат представени на изложението, което ще се състои в Самоков на площада, датата е 18-ти май.
„Идеята е да се популяризира производството от Самоков и селата. Каним представителите на малкия, средния и едър бизнес от всички сфери. Поканили сме, освен производители, и хора на интелектуалния труд, защото ще има много конкурси, включително и за най-добра поема. Ще има много състезания, конкурси за най-вкусни ястия от самоковския район. На изложението ще дойдат кандидатите за евродепутати от ГЕРБ и ще се търсят възможности за подпомагане на бизнеса в района. Вече са потвърдили участието си „Самел 90“, мандрите в селата, автори на стихове и книги. Дори ние самоковци не знаем какво точно се произвежда тук. Целта е да сме полезни на преприемчивите хора, защото подобряването на стандарта може да тръгне само чрез икономиката. Това е доказал световният опит“ – коментира пред сайта „Самоков инфо“ Валентин Милушев.