Валентин Милушев, председател на ГЕРБ – Самоков, е четвърти в листата за депутати

ГЕРБ вече регистрира листите си с кандидатите за народни представители. Новината от тези дни е, че самоковецът Валентин Милушев, председател на ГЕРБ – Самоков, е на предна позиция в листата. Милушев е на четвърто място и има съвсем реални шансове да влезе в Парламента. Регистрирани са 16 кандидати за Софийска област. На първо място е Николина Ангелкова.

Втора е Галя Георгиева, която отговаряше като координатор и депутат от ГЕРБ за Софийска област, трети е Мартин Тинчев – един от най-ревностните защитници на гората от Ботевград и бивш зам.-областен. След него е самоковецът Валентин Милушев.

„ГЕРБ няма да прави грандиозни шоу представяния, хората ни познават. Не сме привърженици на лозунгите и гръмките слова. Продължават нашите срещи хората, ще си говорим за ангажиментите на депутатите, за случващото си в България, за перспективите и за възможностите за решаване на проблемите“ – заяви пред сайта „Самоков инфо“ Валентин Милушев.

„Като общински съветник съм доказал, че имам активна гражданска позиция и винаги защитавам интересите на хората“ – добави още Милушев.

На пето място в листата е Жоро Цветков, след него са досегашната областна Росица Иванова Тодорова, Петър Христов Беков, Росица Свиленова Итова, Георги Стефанов Чобанов, Николай Асенов Николов, Васил Цветков Цветков.