Валентин Милушев номиниран за депутат

ГЕРБ-Самоков номинира председателя на партията Валентин Милушев за депутат

Структурата на ГЕРБ в региона го номинира и единодушно го избра за кандидат-депутат за предстоящите парламентарни избори през март. Според анализаторите именно Валентин Милушев е с най-голям шанс да осигури депутатско място за партията на Бойко Борисов и да запази водещата й позиция в Софийска област.

На проведено общо събрание преди дни са присъствали около 100 души. От присъстващите членове, имащи  право на глас, са били 98 души.  За Валентин Милушев са гласували 97 души.

Ивайло Московски и Ваньо Тодоров също са били номинирани за  кандидати за народни представители от общо събрание на партията.  Втори останал Ивайло Московски, за който са гласували 20 души, следван от Ваньо Тодоров  с 16 души, 62 са гласували въздържали се и останалите са против.

Предстои номинациите да бъдат разгледани и одобрени от Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ.

„Депутатите от Самоков трябва да бъдат по-активни. Залагам на своя политически опит като общински съветник и общественик. Проблемите на хората от общината са ми много добре известни – във всички сфери. Според мен депутатите трябва и след изборите да се срещат с хората и да работят активно. Община Самоков трябва да бъде по-активна  усвояването на европейски средства за нашия регион. През последните години не се чувства усвояване на такива пари за нашата община“ – сподели пред сайта „Самоков инфо“ Валентин Милушев.