Валентин Милушев е новият шеф на ГЕРБ – Самоков

Цветан Цветанов: „Ще открием кампанията си в Самоков“

Валентин Милушев: На местнити избори през 2016г. получихме голям шамар от БСП. Биха ни 4 пъти. Ще работя за обединение в ГЕРБ

В петък лично Цветан Цветанов проведе работна среща с новото общинско ръководство на ГЕРБ в Самоков. Присъстваха областният координатор на ГЕРБ в София област и депутат Галя Георгиева, кметовете на селата Продановци, Марица и Радуил, общински съветници Ал. Кроснев, Венета Галева, активисти на ГЕРБ и други. Срещата бе инициирана от новия общински ръководител на партията в Самоков Валентин Милушев и от организационния секретар на ГЕРБ Александър Боев.

“Заедно обсъдихме предстоящите мероприятия, които ще проведе ГЕРБ в Самоков и в областта по време на предизборната кампания за президентските избори. Първото основно предизборно мероприятие на ГЕРБ ще се проведе в Самоков. Разговаряхме относно дейността на общинската структура на партията както и за бъдещи инициативи на ГЕРБ в Самоков. Бяха дадени много предложения, които предстои да реализираме.

Общинското ръководство на ГЕРБ в Самоков ме увери, че партийната ни структура е в готовност за победа на президентските избори. Убеден съм, че ще спазим традицията ГЕРБ да бъде първа политическа сила в Самоков при избор на президент и вицепрезидент” – заяви Цветанов – Председател на Парламентарна група на ГЕРБ и зам.-председател на партията.

Потърсихме за разговор новия шеф на ГЕРБ Самоков, Валентин Милушев, който е и общински съветник. “Както знаете, преди известно време бе свикано извънредно събрание на общинската организаця на ГЕРБ и Ирена Коцева си връчи оставката, д-р Баранска подаде заявление за напускане на поста секретар. Тогава бе гласувано председател да бъда избран аз, а секретар Александър Боев. Изпълнителната комисия утвърди това решение.

Като председател на организацията ще се опитам да обединя всички симпатизанти на ГЕРБ, за да има една посока в работата и да се борим за успех на предстоящите изб37-01-01-Valentin-Milushev1ори. На местните избори получихме голям шамар от БСП. Ние имаме 3 000, те имат 13 000. Биха ни четири пъти. Но каквото било, било. Аз казах, че ще работя за обединение на всички, които искат ГЕРБ да заеме подобаващо място в Общината” – заяви Валентин Милушев.