Валентин Милушев благодари за доверието, гласувано му на изборите за нов парламент

Самоков ще има един депутат в новия парламент. В него влиза Валентин Милушев, който, както е известно, е и председател на ГЕРБ – Самоков.

„Скъпи ПРИЯТЕЛИ ,
Благодаря на всички 4 199 жители на София област, които ми дадохте доверието и подкрепата си на проведените парламентарни избори!
Искам да ви уверя, че за мен ще бъде чест и огромна отговорност да продължа работата си като избран от вас народен представител в 45-то Народно събрание.
Благодаря на всички, които участваха активно в тази кампания. Благодаря на всеки гражданин, който излезе и гласува на изборите, защото така доказа, че не е безразличен.
Вярвам, че това, което ни води заедно, е свързано само и единствено с утрешния ден на България!“ – сподели Милушев, часове след като ЦИК обяви официалните данни от изборните протоколи и резултатите от вота.
Александър Методиев от ДПС няма да е депутат, въпреки че се яви в листата и получи достатъчно преференции, за да влезе отново в НС. Според изявления той сам се бил отказал от депутаската работа и остава съветник в ОбС – Самоков.