Бубо Стамболийски: Поколение с пари, но без цели и постижения

21-годишният Любомир Стамболийски, познат на самоковската общественост с доста полезни реализирани инициативи, сподели във ФБ мнението си за убийството на Милен Цветков.

Бубо Стамболийски е роден в Самоков, тук е учил до седми клас, средно образование е завършил в 164-та ГПИЕ “Мигел де Сервантес” в  София, сега е трети курс “Право” в СУ “Климент Охридски”, работи като сътрудник в адвокатска кантора. Разграничава се от разглезените младежи в България, които взимат наркотици и садят за волана. Той споделя още, че родителите му не са заможни и изкарват честно парите си. Баща му е ски учител в Боровец, майка му работи в банка.

 

Отново трябва да загине уважаван човек, за да разберете какво поколение създадохте. Поколението Z, от което съм част. Ние сме децата на забогателите герои, на богоизбраните. Плод на тарикати от тъмните години.

За нас се грижат мама и тати и знаем, че каквото и да стане те ще ни помогнат. Имаме пари, но нямаме цели. Затова нямаме и постижения. Дори скъпата кола и блузката са ни от мама и тати. Телефонът, с който сме се снимали също е от тях. Те са ни дали и пари да отидем в „Маринела“, за да сме сред другите себеподобни – децата на мистичните герои.

В тази среда мечтата на всяко момче е тате да му купи по-нова кола, а на момичетата да имат гадже с най-новата кола. Девойките учат нещо в Меката на модата, но се връщат без образование, но всяка се сдобива с по няколко обрзувания над гръдните си мускули и устата.

Парите на обичащите ни родители ни дават достъп и до новата хирургия, която прави дамите неразличими една от друга. Ако случайно някой от поколението ми се сдобие с цел, то тя е да е част от хайлайфа. Прости силиконови създания, бездарни спортинсти и хора с неизвестен произход на парата.

Драги ни създатели, това сме ние – манекенки, ифлуенсъри, синове на някой си….Не сме виновни ние. Вие ни създадохте!