Борислав Стаменов – кандидат за кмет на Продановци: Верен съм на куазата и обичта си към Продановци

След прекъсване от един мандат Борислав Стаменов отново застава на стартовата права на кандидат-кметовете на села в Самоковско. Добронамерен и тродолюбив, отзивчив към проблемите на хората и на обществото – така описват Боби хората в село Продановци.

Предишния път на местните избори не успя за 20 гласа и остана извън класацията на спечелилите. Сега обаче вярва, че ще е сред победителите. „Имам желание и готовност да продължа да работя за по-добър живот на село Продановци. Познават ме като диалогичен човек и не бих отказал помощ за селото, щом става дума за подобрения. Мисля, че един селски кмет трябва да работи добре с общинска администрация и с институциите в София. Продановци има нужда от улици, от инвестиции, от нова инфраструктура. Мога да бъда полезен на селото, познавам проблемите, познавам всеки човек и искам да работя за общата кауза – село Продановци“ – заяви на среща с местните кандидатът за кмет на село Продановци от местна коалиция ВМРО-СДС Борислав Стаменов.

„Необходимо е да се подмени водопровода. Да се асфалтират улиците! Докога село Продановци ще е със септични ями“ – задават въпрос жителите на село Продановци.

Борислав Стаменов е роден в Самоков. Средното му образование е от ПТГ „Никола Вапцаров“, специалност „Студена обработка на металите“. Висшето му образование е от Лесотехническия институт. Работил е в ЗРТ, бил е във временната управа на село Продановци. Кмет на село Продановци е в годините 2003г.-2015г. По негово време беше направена велоалеята и започна работа по редица проекти.

„Винаги съм бил от ВМРО. Имам проекти, започнати в началото на мандатите ми, които спряха след 2012г., а те са важни за Продановци. Ако получа доверие на съселяните ми, ще го оправдая“ – категоричен е Борислав Стаменов от местна коалиция ВМРО-СДС с бюлетина № 71.

Десислава Стоянова

Купуването и продаването на гласове е престъпление!