Ангел Джоргов – ако стана кмет, ще работя така, че да мога да ви срещам по улиците, без да се срамувам

Уверено и спокойно Ангел Джоргов – кандидат за кмет на Самоков от ГЕРБ – СДС отговори на въпроси по време на предизборните си срещи в Гуцал, Марица, Доспей и други през миналия уикенд. Той застана пред хората в читалища и по улици, спря се при старите на пейките, поговори си с младежи, гостуващи на бабите и дядовците си в селата, благодари за отделеното време и доверените проблеми.

Бих взаимствал много от добрите практики в Столична община. Примерно от 2015г. Столична община има Денонощен контактен център. Денощоно служител отговаря на обявен телефон и кмета и администрацията му имат информация за проблеми, които веднага отстраняват – дали ще са дупки по улиците, или бездомни животни, дали някой има нужда от подкрепа – реагира се веднага на подаден сигнал. Кметът на една община трябва да е близко до хората“ – сподели Ангел Джрогов.

На въпрос, свързан с бунищата около населените места, той сподели, че решаването на този проблем също е въпрос на организация. Би могло да се обявят регламентирани площадки, оградени и поддържани, на които да се оставят едрогабаритни отпадъци, които Общината в определени дни да извозва до депото за отпадъци.

Купуването и продаването на гласове е престъпление