Автоизява с благотворителна цел „Усмивки за Боби“

събота от 10:00 ч. до 16:30 ч.
Марнин Нацев организира благотворително състезание в подкрепа на болно дете. „Усмивки за Боби“ ще бъде и финал на състезателен сезон 2019.
„Благотворителното мероприятие „Усмивки за Боби“ ще се проведе на 12.10.2019 на отсечката „Бели Искър“, както повечето я познават, или „Планинско Самоков“.
Гости на мероприятието ще бъдат видни от автомобилния имена представяли достойно България през изминалите 15 години до днес.
Идея и същност на мероприятието.
Осем подготвени състезателни автомобила, управлявани от видни имена в автомобилния спорт ще возят гости с благотворителна цел. Трасето ще бъде предварително затворено със съдействието на ОД МВР и РУ на полицията – Самоков,  ще бъде подсигурен медицински екип в случай на инцидент.Таксата за возене ще бъде в размер на 100 лв. на човек,като цялата сума ще бъде преведена за лечението на малкия Боби.

Списъкът със заплатилите таксата за возене ще бъде качен в деня на мероприятието, за да бъде всичко прозрачно. Всеки гост, заплатил благотворителната такса за возен, ще има възможност да усети тръпката на навигаторското място в професионално подготвен автомобил. Возенето ще се състои в тръгване от сервизния парк ( финала) посока към старта в бавно темпо и същинска част в бързо темпо по дистанцията от 2.460 километровото трасе.
На място ще има и кутия за дарения, в която всеки желаещ да помогне ще има възможност да го направи.
На място НЯМА да има възможност за записвания , освен при наличие на свободно такова. Всеки един от пилотите ще вози максимум до 5 гости в рамките на мероприятието“ – информира в поканата си Нацев.

Списък на пилотите съответно и на автомобилите им
1.Петър Гьошев
2.Костадин Щерев – Субару Импреза
3. Иван Георгиев – Ланчия Делта Интеграле
4. Боби Григоров- Мицубиши ЕВО 9
5. Георги Янков Мицубиши ЕВО 9
6 Христо Георгиев Субару Импреза
7. Иван Георгиев – Ланчия Делта Интеграле (Martini Racing)
Последните трима пилоти в списъка ще бъдат оповестени съвсем скоро. Очаквайте изненади 🙂
8.
9.
10.